A zombik egy idõtlen téma modern értelmezését kínálják az élõholtak szerepeltetésével. A játékosok nagyszerû dolgot vártak a NetEnt által készített legújabb játékoktól, s ezzel a 20 payline-nal, 5 forgatós játékkal biztosan elégedettek lesznek! Az elképesztõ prezentációnak és az számos, érdekes bónuszlehetõségnek hála hosszú idõre elfoglalhatod magad a zombikkal való harcolással. Az üres bevásárlóközpontban játszódó játékban a remek grafika, hangok és témák hátborzongató hangulatot és idegtépõ élményt nyújtanak.

 

 

Néhány popkultúra jobban felismerhetõ vagy népszerûbb, mint a zombikkal való harcolás, tehát nem meglepõ, hogy ennek a készítõi a középpontba a zombikat helyezték. Akik ismerik a Net Entertainment legutóbb megjelent alkotásait, azoknak nem lesz nagy meglepetés, hogy a játék remekül van tálalva.

A háttérzene és az effektek elég ijesztõek, míg a grafika az elvárt szintet hozza. Az igazi különlegesség talán a szimbólumok sokasága. Ezek a gyönyörûen megalkotott ikonok olyan dolgokat sorakoztatnak fel, mint a körfûrész, a gázmaszk, szemgolyók, agyak és számos zombi.

Az kiváló bónuszok tökéletesen kiegészítik a játék kiemelkedõ minõségû bemutatását. A Zombik nem egy, hanem 3 wild szimbólumot tartalmaz. Ezek közül az egyik egy stacked wild, ami csak a harmadik tárcsán jelenik meg. Egy véletlenszerû wild is megjelenhet, ami minden szomszédos szimbólumot wild-dá alakít, így maximalizálva a nyerési esélyeket. A szokásos wild, ami a harmadik tárcsán kívül mindegyiken megjelenik, megnöveli a Wild ajánlatokat.

Talán a legkülönlegesebb lehetõség az ingyenes pörgetésekhez tartozó scatter bónuszok. Jelenjen meg legalább három folyadéktartály a második, harmadik és a negyedik tárcsán, hogy aktiválhasd ezt a bónuszt!