Általános
A 888 Kaszinót a Cassava Enterprises Kft. üzemelteti és a székhelye Gibraltár. Az online kaszinó 1997-ben indult, és ma ez az egyik legrégebben üzemelő és legelismertebb kaszinó a világon. Az üzlet megnőtt annyira, hogy magába foglalja a pókert, sportfogadást, bingót és válogatott játékokat és még egy 3D stílusú kaszinót is az elmúlt években. Feltételezzük, hogy a 888 domain nevet azért választották, mert a 8-as szám sok kultúrában a szerencsét jelenti, különösképpen Ázsiában.

A játékosok választhatnak, hogy játékpénzzel vagy élesben ill. hogy a PC-re letölthető szoftverrel vagy webböngészőn, flash felületen keresztül játsszanak. A flash felület jól jön a Mac felhasználóknak, és az online kaszinók túlnyomó többségével ellentétben a 888 Casino kiemelten hirdeti a Mac-barát mivoltát. Habár a teljes élményhez amit a 888 összes játéka kínál le kell tölteni az egyedül PC-re írt programot, mert nem minden játék elérhető a flash verzióban.

A weboldal felülete letisztult, egyszerű és vonzó. A kártyás és asztali játékok széles tárháza van jelen. Terítéken van náluk a blackjack, póker, és a rulett, csak hogy párat említsünk. Egy egyedi adottsága a kártyás játékaiknak, hogy ön játszhat privát, publikus vagy csoportos asztalnál és foglalhat asztalt hogy a barátaival játsszon. Egy chat ablak is elérhető, így ön beszélgethet a többi játékossal.

A játékgép rajongók biztosan nincsenek elhanyagolva és a 888 számos ilyet tart fenn tekintélyes progresszív jackpotokkal.

Magas kifizetési arány
A 888 kaszinó kifizetési arányát és véletlengenerátor szoftverét rendszeresen auditálja egy független harmadik fél és az eredményeket mindenki számára láthatóvá teszik a weboldalukon. Az elmúlt pár hónapban a kifizetési ráta minden játékra vonatkozóan egy 97%-os határ körüli átlagot hozott. A kaszinót továbbá az eCOGRA is minősíti, egy szervezet ami biztosítja, hogy a kaszinók fair és őszinte módon működjenek, mielőtt a jóváhagyó pecséttel díjazza őket. Ez az átláthatóság olyan szintje, amit ön is látni akar, mikor úgy döntene, hogy a pénzét egy online játékterembe helyezi és meggyőződhet róla hogy egy fair játékban leli majd örömét náluk.