A Vplay Go az Inspired Gaming gyors menetű bingó játéka amellyel megnézheted ahogy kihúzzák a golyókat egy virtuális bingó játéban. Fontosabb jellegzetességei a gyors játék, elérhetőség bármilyen eszközökön, jackpot nyeremény vagy menthető kedvenc szam kombinációk. Re-Draw funkciót is tartalmaz amellyel újra lehet játszani az előző körben megtett golyókat. A játékos végig nézhető a bingó golyuk kihúzását vagy a “speed-up” gombbal felgyorsíthatja , a „View Results” gombbal pedig egyenesen a kifizetéshez ugorhat.

Játssz valódi pénzzel befizetés nélkül, ingyen pörgetés csak regisztrációval!

Vplay bingó játékszabálya

– Akár 20 bingó vonalat is játszódhatsz egyszerre, vonalanként 10 Ft es 7500 Ft között fogadva, nem haladva meg a 60,000 Ft-ot játékonként – A Jackpot megnyeréséhez az első 6 kihúzott bingó golyót kell eltalálni – A kifizetési táblázatot csatoltuk, a 49-bol 35 golyó kerül a kihúzásra, minél később jön ki a nyerő kombináció, annál kevesebb lesz a nyereményed – Ha sikerül mind a hatot eltalálnod a visszatérítés 75,000,000 virtuális zseton lesz

Bingó játék menete

1 tol 49-ig kell megválassz 6 bingó számot, választhatsz 6 véletlenszerű számot is a „lucky dip” gombra kattintva. Ezek után a tét-et megszabhatod az érmékre kattintva. A go-ra kattintva indul a bingó játék, amit mint fentebb említettünk felgyorsíthatsz vagy teljesen kihagyhatod. A szív-re kattintva lementheted a kedvenc számaid, ezeket a „Fav” menü alatt bármikor megtekintheted. A virtuális bingó visszatérítése 93% , a játékot pedig 1,000,000 Ft virtuális pénzzel kezded.

A bingó egy népszerű lottó – típusú játék ahol a játékosok számokat jelölnek abban a reményben , hogy eltaláljak a krupié vagy kaszinó gép által véletlenszerűen választott bingó golyókat. A játékos nem tudja befolyásolni a játék kijövetelét , de megnövelhet a nyerési esélyét azzal , hogy több bingó szelvényt vásárol .

Még több ingyenes online bingó játék!
Maya játékMaya bingó játékElectro bingóElectro bingóPharaohPharaoh
Szamba bingó játékSzamba bingó játék