A book of ra az egyik legkeresettebb és legkedveltebb kaszinós játék. Ezen az oldalon a book of ra ingyen , játékpénzre játszható . Népszerűségét a könnyű elérhetőségének köszönheti, mivel nemcsak az interneten de az elő nyerőautomaták között is a legelterjedtebb .

Játssz valódi pénzzel befizetés nélkül, ingyen pörgetés csak regisztrációval!

A játékot valódi pénzre is kipróbálhatja az ingyen pörgetések formájában, ezt a játék valódi pénz gombra vagy a játék alatti bannerre kattintva érheti el. Az ingyen pörgetéseket csak a kaszinó oldalra való féliratkozás után használhatja, további utasításokat az iratkozás oldalán talál meg.

 

Mivel a kreditek száma alacsony és hamar eljátszható, egy „gyors újratöltés” gombot is beépítettünk. Ha tovább szeretne játszani a book of ra deluxe játékán nem szükséges a teljes oldalt frissíteni, ez a gomb segítségével a játékot újra töltheti.

A Book of Ra hamar az egyik legmagasabb értékelésû játékgép lett az egész Egyesült Királyságban és szerte a világon. Ennek oka az izgalmas grafika és bolondos hangok amik mindig felcsendülnek ha ön nagyot kaszál egy jackpottal vagy bónusszal. A fáraók õsi földje és az egyiptomi arany által ihletett orsók egyedi módon lettek megmunkálva, hogy egy szemet gyönyörködtetõ élmény legyen minden pörgetés. A Book of Ra játékgép megenged akár 40 Fontos vagy mindössze 1 pennys tétet bárhol az 1-es és 9-es nyerõ vonalak közt. Ilyen rugalmasság mellett a nyerõ vonalakat és a tétet illetõen ön is könnyedén ellenõrzés alatt tarthatja a játék közben elköltött pénz mennyiségét.

Játék adatok :
Credit – A játszható összeg.
Lines – A nyerővonalak száma, ezek fel vannak tüntetve a kiválasztás során is. 1-tol 10-ig választhat , mivel az ingyen pörgetések megnyeréshez a sorrend nem számít, annak az esélyét nem növeli.
Bet/Line – Tét/Vonal amelyet 1 és 50 között állíthat be
Bet – A nyerővonalak száma megszorozva a téttel, természetesen nem lehet nagyobb mint az ossz-kredit

Paytable – Kimutatja a kifizetési érteket minden szimbólumra a nyerővonalakon
Double – Nyeremény eseten ennek a gombnak a segítségével duplázhat
Start – A book of ra jatek indítása
Autoplay – Automatikus játék