Számos slots játékok az élő kaszinók legkedveltebb játékaiból kölcsönzött szimbólumokkal és elemekkel a gondolatban voltak fejlesztve. Hasonlóan a póker, rulett vagy más népszerű kártyajátékokhoz, a kockás játékok is inspirációként szolgáltak a kockás nyerőgépek megalkotásához. A legismertebb kockás gép a Double Dice játék, Super Dice és a Multi Dice Novomatic játékgép.

Mindhárom kockás játékok klasszikus 3 tárcsás – 5 nyerővonalas nyerőgépek, a jól ismert szimbólumokkal mint a csengő, cseresznye, hetes vagy a csillag (legértékesebb ). Minden nyereménnyel a piros/fekete szerencsejátékkal meg lehet kockáztatni a duplázást.

 Double Dice játék mintakép
Double Dice játék mintakép

A kockás játék elindítása

A piros kocka szimbólum a legfontosabb a multi Dice játékban, mivel három kockaszimbólum beszerzésével lehet ingyen köröket szerezni. Ha ez megtörtént a stop gomb lenyomásával a játékos eldobja a kockát, ezek után a játék 1-tol 6-ig ingyenes köröket sorsol. Második különleges szimbólum az arany stopperóra, három stopperóra pörgetésével a játékos egy azonnali bónuszt nyer!

Hold (Tartás) gomb bevezetése.
Ez egy új, a Double Dice játék funkciója. Opciót ad maximum 2 tárcsa fagyasztására, követelménye hogy az adott tárcsák nem lehetnek mar egy nyerő kombinációban!

Sajnos a kockás nyerőgépek jelenleg nem próbálhatóak ki játékzsetonokkal (demó mode-ba). És letöltésre sem PC-re, sem mobilra (multi Dice apk vagy Double Dice apk) nem elérhetőek, változás eseten ez az oldal majd frissülni fog.

Valódi pénzes játék a Multi Dice, Super Dice vagy a Double Dice nyerőgépeken


Ezek a játékok elérhetőek olyan kaszinók segítségével amelyek Novomatic játékokat kínálnak felhasználóinak. Ajánlásunk az Energy Casino amely egy 1500 forintos ingyenes bónusszal és számos Novomatic nyerőgéppel fogadja a játékosokat (részletek a kaszinó bónusz oldalán)

Hasonló kockás gépes játékok amelyeket azonnal kipróbálhat az oldalunkon letöltés nélkül.