Az american poker 2 játék 50.000 kezdő zsetonnal indul , 1 tol 5 érméig lehet játszani . Az 5 érmes royal flös a progresszív jackpot nyereményt váltja ki. A játék kilenc nyelven elérhető, de sajnos az american poker 2 magyar nyelven nem játszható.

„Bet One” gomb segítségével növelhetjük és csökkenthetjük a tetet , amíg a „Bet max” gomb egyenesen a maximális tétre vált. A „deal” gomb segítségével indítható a játék. A choose count mezőre kattintva az érmek értekét is ki lehet választani , használható érmek a 2,5,10 és 25 centes , illetve az 1 és 5 dolláros érmék.

Ha kiválasztotta az érmék értekét és számát indulhat a játék, az amerikai póker 2 a következő kezeket díjazza : Jacks or Better (Minden bubi vagy attól nagyobb pár , a tét érteket adja vissza a játékosnak) , Két pár ( Bármilyen két pár, ugyancsak a tét értéke nyerhető vissza) , Three of a kind (Bármely három azonos lap, a tét háromszorosát fizet) , A sor, szín és a full house a tét nyolcszorosát fizetik, Four of a kind (4 azonos , 25x) , Straight flush ( egyforma színű sor, 100x nyereménnyel jár) és végül a royal flös, ami 250-es nyereményszorzót használ.

Kattintson a kártyákra amelyeket kívánja megtartani, nyerés eseten megduplázhatja oly módon, hogy egy nagyobb kártyát talál el mint az automata által feltüntetett. Ha ez nem sikerül, a nyereség elvesződik.

american poker 2