A Fruit poker classic (Klasszikus gyümölcs póker) a 90-es évek egyik legnépszerűbb játékautomatája. Éld újra az élményt most számítógépen vagy Android telefonon/tablet-en. Telefonról való játszáshoz szimplán letöltöd az applikációt a Google store-rol vagy telepíted az APK-t direkt telepítés eseten. Sajnos iPhone-ra vagy más mobilos operációs rendszerre jelenleg nem elérhető a játék.

Az esetben ha PC-n szeretne kipróbálni az ingyenes fruit poker-t, szükség lesz egy Android emulatorra. Nox emulátor -t ajánljuk mivel teljesen ingyenes és reklámmentes, ezenkívül Windows operációs rendszer mellett úgy a Mac-et és a Linux -ot is támogatja (Minimális rendszerigények listázva alább) . A Nox emulátor segítségével más népszerű mobilos játékokat is futtathat PC-n mint például a: PUBG Mobile,Temple Run vagy a Candy Crush.

Fruit poker letöltés Android-ra

Követelmények :
Szükség lesz egy Android 4.1 Jellybean vagy frissebb operációs rendszerrel rendelkező okos-telefonra.

[Telepítés direkt a Google Playstore oldaláról] – Kattints a linkre majd az „Install”(Telepítés) gombra, alternatív módon keresse a Play Store-on keresztül a telefonon. Ha direkt telepítést preferálja, az APK fájl innen letölthető. Ezenkívül nincs más teendő mint az applikáció futtatása, jó játszást!

Fruit poker letöltés PC-re

(Mac/Linux vagy Windows számítógép) Nox emulator segítségével

Nox Player (emulátor) Hardverkövetelmények
Windows 7 vagy újabb, Ubuntu 14.00 vagy újabb, OSX 10.8 vagy újabb
Legalább 2 magos AMD vagy Intel processzor
2 GB memória és 1.5GB tárhely
Videokártya OpenGL 2.1 támogatással

  1. Kövesse a linket a a legújabb [Nox Player letöltése] -hez (bignox.com oldalon Mac-es letöltés választása ha ez szükséges)
  2. Futtassa a Nox Setup.exe-t és kövesse a telepítés útmutatásokat (hibaüzenet eseten pihentesse az Antivirus applikációt és próbálja újra)
  3. A „+APK” gomb segítségével válassza ki a „Fruit Poker Classic_v0.1.4_apkpure” -t (innen letölthető) és telepítse
  4. Ha nem indul azonnal, a Home gomb segítségével a főmenüből futtassa
Fruit poker Classic PC emulation
Így néz ki a játék a NOX lejátszón belül

Fruit run nyerőgép letöltés iPhone-ra

vagy Windows telefonra

Sajnos ezekre a rendszerekre a játék jelenleg nem elérhető.

Amennyiben egy modernebb video pókert szereltnél játszani, azt megteheted ezen az oldalon. 1-5 billentyűkkel tartod a lapod es a szóköz billentyűvel pedig kérheted a kártyákat a gyors video pókerezés kedvéért.

Jó szórakozást!