Áttekintés
Az Unibet kaszinó 1997 óta szolgálja az online kaszinóipart. Nyilvánvalóan a legnagyobb és legnépszerűbb online kaszinó és szerencsejáték oldal ami Európában működik. Jelenleg több mint 7 millió ügyfél keresi fel az onlineszerencsejáték oldalukat rendszeresen, több mint 150 országból, de legfőképpen az európai piacról.

Az Unibet a leginnovatívabb technológiát és a legnagyobb játékautomata választékot és egyéb játékokat kínál, mint pl. a Kenó. Összesen kb. 250 különféle online kaszinó játékot kínálnak amit vagy a Microgaming letölthető kliense vagy a Net Entertainment online flash kaszinója lát el.

Unibet kaszinó Magyar nyelvű oldalSzoftver: Microgaming+ 60.000 Ft kezdőbónusz + 60 Ingyenes PörgetésMegjátszás: 25xJátssz most!

Vevőszolgálat és Fizetési Lehetőségek
Az Unibet az egyik legjobb értékelésű ügyfélszolgálatot tudhatja magáénak, ami az ügyfeleket napi 24 órában, a hét minden napján kiszolgálja. Több nyelven beszélnek és számos szinten nyújtanak támogatást, tehát nem számít mennyire technikai jellegű a kérdése, kitalálnak egy megoldást önnek. Mivel ők a legnagyobb kaszinó és szerencsejáték oldal, lehetne gyorsabb is a vevőszolgálatuk, de mindent megtesznek hogy rövid legyen a várakozási idő és gyors a reakció, hogy megválaszolják az ön kérdéseit.

Az Unibet minden népszerű fizetési és bankolási lehetőséget felsorakoztat, köztük a legnépszerűbb e-tárcákkal és hitelkártyákkal. Ha nyereményre tesz szert, az megjelenik az online tárcájában, amiből számos módon kiveheti, hitelkártyára, Neteller, Skrill (moneybookers) egyenlegre és banki átutalással. Hogy letétet helyezzen el az online egyenlegére a Unibetnél, arra több lehetőség van, ezeket felsorolják az oldalsávon.

Progresszív Jackpot Nyertesek
A Microgaming és a Net Entertainment felületen is egyaránt elérhető sokféle masszív progresszív jackpot, amit önnek is lehetősége van megnyerni. Nemrég volt pár nagyon nagy progresszív jackpot nyertes, benne a legnagyobb, 6,700,000 euros nyereménnyel. Ezután a nyeremény után volt egy 4,3 millio euros nyeremény, amit a népszerű Mega Fortune automatán játszva nyert valaki.

Mivel ez a legnagyobb online kaszinó és szerencsejáték oldal, ezért ön garantáltan hatalmas játékpalettáról válogathat, köztük automaták, videó póker, bingó, blackjack és még rengeteg más közül. A legújabb játékokat mindig mókás bónusz játékokkal és nagyszerű nyereményekkel adják ki. Próbálja ki a Unibet kaszinót még ma, és zsebelje be a 100%-os kiegészítő bónuszt az első letétjéért, akár 60.000 forintot!
Ajánlott kaszinó: Vulkan Vegas