Ami a Betfair nettes kaszinót egyedivé teszi a többi online kaszinóval összevetve, az általuk kínált zero house edge játék. Más nettes kaszinóval ellentétesen ahol a bank előnyt élvez a játékossal szemben, a Betfair egy olyan house edge-et kínál amit a kifizetésekre vetnek ki. Ez annyit jelent, hogy ön tiszta odds-okat kap minden tétre amit megtesz. Sok játék van ami zero edge-et kínál, köztük a Jacks or Better, Zero Blackjack, Baccarat és a Rulett. Ön két oka lehet a kaszinójátékra, az egyik mert ez egy hobbi vagy pénzt akar keresni. A Zero Edge játékkal ez sokkal örömtelibb és az ön esélye a nyerésre növekszik, mert a háznak nincs előnye.

Amit a Betfair a saját oldalán kijelent: A játékoshoz visszatérítés minden zéró játék esetében 100.0 százalék. Ez legalább 1 tizedesjegyig korrekt, optimális játékstratégiát alapul véve.

Az „optimális játékstratégia” kifejezés valószínűleg nem kerülte el a figyelmét! Hogy kihasználja a 100+ százalékos kifizetést, pontosan tudnia kell hogy hogyan játssza az egyes játékokat.

Blackjack
A Betfair-nél a Zero Edge Blackjack szabályai a következők:

– 8 pakli
– Az osztó a lágy 17-esen áll
– Az osztó mindig a blackjack-re utazik
– Dupla csak a kemény 8-ason vagy 11-en
– A dupla megengedett felezés után
– Keverés minden lap után
– Ászok nem felezhetők. Minden más megegyező érték csak egyszer felezhető.
– A valódi blackjack kettő az egyhez fizet
– Egy 5 kártyás 21 automatikusan nyer és fizetésre kerül

Egy megfelelő blackjack stratégiával, ez a ház előnyét 0.02%-ra csökkenti. Használja a következő stratégiát erre az edge-re.

 zero-edge

Rulett
A Betfair Zero Lounge Roulette keréken nincs nulla! Más szóval, minden tét esélye pontosan összhangban van a valószínűséggel. Például ön 35:1 arányban nyer egyetlen számmal. A nyerés esélye 35 az egyhez. A kétesélyes fogadásoknál (piros/fekete, páratlan/páros) az esélyek pontosan megegyeznek.

A Betfair bőkezű ugyan, de nem hülye. Ők ugyanúgy ismerik a rendszert ahogy mi is, tehát hogy biztosan elkerüljék a leégést, az asztal limitjeit nagyon alacsonyra lőtték be ezekre a tétekre.

Ez annyit jelent, hogy ha ön a duplázó vagy progresszív rendszerek valamelyikét használja pl. Martingale, mindössze öt vagy négy vesztes tét (ez elég gyakran megesik) azzal jár, hogy túllépi az asztal limitjét – és veszít.