A Double Magic egy három tárcsás, egy nyerővonalas és két érmés tradicionális félkarú rablós játék. Egyszerű szabályokkal és opciókkal felszerelt retró nyerőautomata.

Hogyan kell játszani

Betöltés után a játék ingyen módban (free mode) indul, 2000 demó kredittel. A plusz és mínusz gombokkal ki kell választani a tetet. Ez változhat fel érmétől (0.5) tíz érméig (10). Az „egy megtétele” és a „maximális tét” gombokkal pedig az érmék számát lehet kiválasztani. Ha mindez megtörtént a játékot indítani lehet a „pörgetés” kar segítségével.

Double Magic

Szimbólumok es nyereségek

Félkarú rablós szimbólum
A gyümölcsös félkarú rablók jól ismert szimbólumai

Ez a gyümölcsös félkarú rabló a különböző szimbólumokat tartalmazza:

  • A cseresznye: Annak ellenére, hogy legkisebb nyereményt adja, a legkönnyebben elérhető mivel ha mar legalább egy bármilyen szimbólum kerül melle mar nyerő kombinációt alkot. Sokkal nagyobb nyereményt szerezhet ha bármilyen két szimbólumot kap a vonalon.
  • BAR: Gyakran megjelenő szimbólum a félkarú rabló játékoknál. Három BAR jel a megfelelő kombinációba a tét tízszeresét fizeti ki.
  • BAR BAR (Dupla): A tét 25x-et téríti vissza.
  • BAR BAR BAR (Tripla): 50x-es nyereményt ír fel a szerencsés játékosnak.
  • Red 7 (Piros Hetes): Wild vagy speciális szimbólumokon kívül, ez a legértékesebb legtöbb esetben. Ez esetben 100x -os díjat ad.
  • Kék Csillag – Wild szimbol, ami azt jelenti, hogy különleges szerepet játszik. Legtöbb játékban bármilyen más szimbólumot képes helyettesíteni, hogy nyerőkombinációt alkosson. Más esetekben pedig a mini játékok vagy extra ingyenes korok szerzésében van szerepe. Lásd lentebb ▼

Kék csillag Wild szimbólum

Kék Csillag

A wild szimbólumok a félkarú rablós játékok ingyen köreit biztosítják legtöbbször. Ez esetben más szerepe van.

Ha ez a szimbólum megjelenik a nyerővonalon a kifizetett nyeremény megduplázódik (x2), két csillag eséten pedig megnégyszereződik (x4). Kivétel ha három csillag jelenik meg, ez esetben a kimutatott nyereményt (azaz a tét 800x-at, a legnagyobb lehetséges nyereményt) fizeti ki a nyerőautomata, ez nem lesz megszorozva.

A játék RTP-je 95.5%, RTP (return to player vagy kifizetési arany) az elméleti statisztikai százalék, amit az automata kifizet, ez egy fix érték és nem változik.

A félkarú rablós játékok letöltése

Ingyen játszhatóak az oldalon online, ezért a letöltés nem szükséges. A játék egyenesen a böngészőből fut az esetben, ha flash támogatással rendelkezik (Chrome-ot ajánljuk)

Még több félkarú gyümölcsös játékok ingyen:
Fruit Póker, Sizzling hot, Gyümölcsbolt és sok más a nyerőgépes oldalunkon.