Az X-men ötvözi a klasszikus képregény és a mostani filmsorozat hangulatát, öt szuperhõst állítva öt gonosztevõvel szembe. Az ikonok kategóriái megalapozzák a payline szerkezetét és a bónusz lehetõségeket. Ne aggódj, ha gondod van a szereplõk megkülönböztetésével! A szuperhõsök kék háttérrel, míg a gonosztevõk vörös háttérrel vannak jelezve.

A 25 paylinetól eltekintve az X-mennek számos egyéb remek tulajdonsága van: Elõször is a Wild szimbólum, ami minden szimbólumot helyettesít, kivéve a Scatter szimbólumot. Ezenkívül 5 Wild szimbólummal 10 000 kreditet nyerhetsz! A második a Scatter lehetõség – legyen legalább 3 X-men szimbólum egy sorban és aktiváld a szuperhõs vagy a gonosztevõ módot! Ebben a két játékmódban a pörgetések ingyenesek és a nyereményeket megtöbbszörözik, mikor egy, csak az adott csapatra jellemzõ egyedi szimbólum jelenik meg.

A harmadik pedig az X lehetõség: Ha összeraksz 5 szuperhõst úgy, hogy egy X-et formáljanak közepén, akkor a nyereményed ötszörösét fogod megnyerni!