Tapasztald meg a valódi kaszinó élményt a Vegas Slots játékkal. Ez a nyereményautómata játék a Las Vegas kedvelõ embereknek lett létrehozva akik mindig szeretnének egy kis adagot az élménybõl még akkor is ha nincsenek Vegasban. Különbözõ villódzó fényhatásokkal, élvezetes hangos hangelemekkel és a szerencsejárék nemzetének szenzációs megjelenítése. A Vegas Slots tökéletesen életre kelti annak a városnak a képmását melyet mindg szeretünk.

 

 

Ez a kaszinó játékgép játék megfelel mindenkinek aki nem akar egy film,sztori vagy karakter központú produktumot csak magát a játék élményét.
Élvezd az 5 kereket amelyek megvannak töltve a 7 VIP státuszszimbólummal. játékautomata szimbólum, kártya paklik és természetesen a híres „welcome to las vegas” sign. Tehát bármikor amikor húzod a kart és tekersz újra és újra feltöltõdsz a Las Vegasi élevezetekkel és élményekkel. A játéknak 20 nyereménykifizetési opciója van. a Maximum tét 500 font és a minimum tét pedig 2 font.

A játékstílus nemszámít, ha egyszerre akarsz nagyot, vagy csak óvatosan és kicsiket, ebben a játékban bármit megtalálsz. Van benne egy autótekerõ lehetõség is amelyik lehetõvé teszi neked hogy csak hátradõlj és hagyd hogy a játék dolgozzon helyetted.