A Vasember automata az azonos címû filmen alapul. Az elmúlt években ez a híres képregényhõs felkerült a vászonra és egy kasszasiker mozifilmmé avanzsált. Most pedig örömünkre szolgál, hogy játszhatunk egy játékgéppel, ami legfõképpen erre a filmre fókuszál. Olyan szuper szimbólumokkal, amik a Vasembert, a logót, betûket, számokat, rakétákat és a híres Stark Industries bõröndöt ábrázolják.

Vasember ingyenes játékok: 3 vasember szimbólum pörgetésével 10 ingyen kort nyersz. Az ingyenes játékok 2x szeres szorzóval kezdődnek de ezek növekednek minden két pörgetés után (2x,3x,4x ,5x és így tovább) . Ha a korok véget értek a játék összegzi a nyereményt.

Hamar megszereti majd ezt az új és innovatív játékot, ami sok bónusz játékot kínál, vad szimbólumokat, kevert kifizetés bóuszt és elszórt ikonokat, amik mind növelik az ön esélyét hogy hatalmasat szakítson és bankot robbantson.  Legyen ugrásra kész, hogy begyújtsa a rakétát a következõ kalandra a Vasemberrel az oldalán, ezzel az akciódús online játékgéppel.