A Thunderstruck játékgép az egyik valaha készült legintenzívebb grafikájú játék volt a megszületése idejében. Lenyûgözte a játékosokat a témája, aminek alapja Thor (mennydörgés), a skandináv mitológia egyik istene, az elõtte sosem látott egyedi téma miatt. Azóta egy igen népes rajongótáborra tett szert, és egy újabb kiadása is megjelent nemrég Thunderstruck 2 címmel.

A Thunderstruck bizony állta a sarat és még mindig emberek millióit szórakoztatja szerte a világon, mint az egyik legjobb online játékgép. Az orsók betûkbõl, számokból, szarv szimbólumból, kalapács szimbólumból és villámból állnak össze. Bármelyik szimbólum egymásutáni kirakása egy sorban egy nagy jackpotot fizet ami hamar megtölti a bankszámláját.

Thunderstruck egy öt tárcsás, kilenc nyerővonalas  és negyvenöt érmés nyerőautomata, tartalmaz:

– „wild” szimbólum megduplázza a kifizetést minden nyerővonalon , saját nyerőkombinációt alakít amikor több szimbólumot is helyettesíthet
– „scatter” szimbólum , az ingyen pörgetés bónuszt aktiválja ha legalább három tárcsán megjelenik.  Az ingyen korok száma 15 , minden nyereség háromszorosa fizetődik az ingyen korok alatt. További ingyen kört lehet nyerni a scatter szimbólumokkal az ingyen pörgetés alatt is.

A Thunderstruck játékgép bónusz játékai egyediek és jó móka ha bejönnek. Hogy aktiválja az ingyen pörgetéseket, el kell találnia három vagy több kos szimbólumot egyetlen pörgetéssel. Ott van továbbá a vad szimbólum, amit az északi istenség, Thor jelenít meg. Ha eltalálja a vad szimbólumot, az helyettesít minden szimbólumot a szórt jelkép kivételével, ami növeli az ön nyerési esélyeit.

Végül ami egedivé teszi ezt a játékot a kockáztatás (dupla vagy semmi) opció, amit a gombra ütve aktiválhat bármilyen összegû nyeremény esetén. Lehetõsége van megduplázni a nyereményt azzal, hogy a piros vagy fekete kártyát választja. Ha jól választ, akkor megduplázza a nyereményét, ami akkora lehet, amekkorát csak el tud képzelni. Sok szerencsét!