A Thor egy akciódús játékélmény, ami lehetõvé teszi hogy ön utat törjön a nyeremény felé és igazán megélje a Marvel Studios film által kiváltott izgalmat. Ennek a játéknak lenyûgözö grafikája van, amiben a karakterek valódi képei a szimbólumok a betûk, számok és maga a kedvenc északi istenség ,Thor mellett. A játékban király 3D események vannak, amik végigkísérik az egész játékát és igazából életre keltik a képernyõt.

A játékgép 5 orsóból áll, ami akár 30 nyerõ vonalat kínál, így lehetõség van rájuk fogadni. A 30 nyerõ vonallal drámaian növekednek az ön nyerési esélyei a számos lehetõség miatt arra, hogy sorba rakja a szimbólumokat.

Ez a játék három különbözõ játékmóddal kecsegtet, mind egyedi és a maga módján kreatív. Az elsõ mód az alapértelmezett mód, ahol a vad szimbólumok a második és negyedik keréken bukkannak fel, amik a második orsón halmozódva aktiválják a Thunderstorm újra pörgetés bónuszt. Ha a negyedik orsón halmozódnak, akkor lehetõsége van a Lightning ingyen pörgetésre. A többi mód akkor aktiválódik, ha a Rainbow Ridge lehetõséget játssza meg. Ebben ön két bónusz játékot találhat, amik ingyen pörgetésekkel és szorzókkal jutalmazzák. Mindhárom játékmód remek kifizetési esélyekkel bír és remek idõtöltés játszani velük.