Mindegy hogy szereti vagy utálja a South Park-ot, boldogan veszi majd tudomásul, hogy ez a játékgép épp annyira bőkezű, mint amennyire népszerű. A South Park kedvenc karaktereinek legtöbbje szerepel ebben a játékgépben és a grafika hűen tükrözi az eredeti rajzfilm stílusát.

Ebben az 5 orsós játékban megtalálható néhány az ön kedvenc ikonjaiból – a vad és a bónusz. A vad jelkép helyettesít minden szimbólumot a bónusz ikon kivételével. A vad azt a szimbólumot is helyettesíti, ami a lehető legmagasabb kifizetést kiegészíti. A Bónusz csak a harmadik, negyedik és az ötödik orsón jelenik meg. Ha kombinálja a bónusz ikont a 3. és 4. orsón és egy karakter szimbólumot az 5-iken, akkor megkapja a karakter bónuszt. Négy lehetséges bónuszt lehet beadni, és ugye mindannyian tudjuk a nevüket: Kenny, Cartman, Stan és Kyle.

Mindegyik karakternek megvan a saját bónusz jutalma: Kyle bónusz pörgetései közt van ő, ahogyan felrúgja a kisöccsét Ike-ot és az változatos díjakon landol; Kenny bónuszában csapdákon át vezetheti a halálra ítélt srácot; Cartman bónusz játéka egy amolyan szabványos „válaszd ki” forduló, míg Stan bónusz pörgetése ragadós vad jelképeket tartalmaz, amik az orsókon maradnak zsinórban három ingyen pörgetésig.

Ezek mellett a bónusz körök mellett van egy Kulabácsi mini játék, ahol a télapósapkás kaki az orsók körül ugrál, vad szimbólumokat hagyva maga után; Egy Terrance és Phillip mini játék amiben pont az van amit várhatunk, pl. rengeteg fingás és vad szimbólumok; és egy Cartman mini játék ahol egy teljesen fasírt Cartman kerül az orsókra mint egy masszív 3×3-as vad szimbólumokból álló tömb a középső három orsón.