Rainbow Riches a legnépszerűbb online játékgépek egyike. Jellegzetessége a kis zöld manó mely időnként beköszönt és szerencsét hoz. A manót szimbolizáló figurákkal indul a bónuszkör mely a nyereség akar 200 szorosát is kifizetheti. Ezzel van esély az igazi nyereségekre.

 

De ez nem az egyedüli bónusz, van egy „Wishing Well” nevezetű bónusz is mely arannyal teli edényeket kínál fel melyben ott rejtőzködnek az ingyenes pörgetések is. Hogy ezeket a bónuszokat elérd, a játék elején szerencsésen kell válassz az arany, ezüst vagy bronz edények között.

Rainbow Riches akár 20 nyerő vonalat is kínál minden egyes pörgetésnél amellyel akar 250,000 Ft nyereség is elérhető . Érd el azt és biztos, hogy sokat fogsz játszani. Játszhatsz csak a szórakozás kedvéért vagy regisztrálhatsz egy kaszinóhoz ahol valódi pénzt nyerhetsz. Ez a kis manó lehet a te nagy szerencséd. Játszódhatod ingyen is , regisztráció nélkül ízelítőként, hogy meglásd mit is nyújt ez a játék.

Nagyon könnyű megtanulni játszani. Amit tudnod kell a Rainbow Riches-ről az, hogy 20 soron lehet nyerni amelyekre 0.05 és 50 Forint között lehet fogadni. Hogy módosítsa a tétet (soronkénti fogadás mennyisége) kattintson a + vagy a – gombra , ezzel csökkenti illetve növeli a tétet. Hogy kiválassza a sorok számát ugyan csak a + vagy – gombokra kattintson , majd spin gombbal kezdődhet a játék. Sok szerencsét !