Ha szereted a régi stílusú, klasszikus szimbólumokat, de szeretnél egy új technológiával játszani, akkor a Quick Hits Platinum a megfelelõ játék számodra, és máris a gazdagok között találod magad.

Nagyon egyszerû megtanulni a játékmenetet. A játékgép 5 rolós és 30 fizetési sor van benne, amely nagyszerû nyereményeket rejt. Rengeteg értéket kaphatsz 1 tõl 10 ig minden soron és maximum 300 kreditet szerezhetsz ezekkel egy pörgetéssel.
De egy pörgetéssel akár 2500 kreditet is szerezhetsz, a bónuszok nélkül is. A bónuszok pedig még érdekesebbé teszik a játékmenetet. A legnépszerûbb a progresszív jacpot amit az 5 relén szerzel egyszerre. Így akár 7500 kreditet is nyerhetsz egy játék alatt, amely több órás szórakozást biztosíthat.

 

 

A játék grafikája és animációi gyönyörûek és jó minõségüek, a hangok pedig még élvezetesebbé teszik a játékélményt. Minden szimbólum nagyszerûen kidolgozott, és növelik a vizuális élményét a játéknak. Rengeteg szimbólummal találkozhatsz, 7-esek, pirosban, fehérben és feketében, Cseresznye, Csengõ, 1 – 2 és 3 Bar. Valódi klasszikusok, amelyet mindenki jól ismer, és amelyek igazán ismerté tették a játékgépeket.

A Quick Hit Platinum játékgép, a legjobb játékgépek korszakában készült, amelyet a Bally Technologies csinált. Miután rengeteg sikert értek el a Quick Hits játékgépükkel, úgy döntöttek egy új verziót is piacra dobnak, ez let a The Platinum Edition. Az alkotók jól ismertek szerte a világon az innovative ötleteik és nagyszerû játékgépeikrõl, amelyek nagyszerû minõségûek és nagyszerû élményt biztosítanak bárki számára.