A Plants vs. Zombies a telefonos applikációk világától egészen eljutott a játékgépek világáig, és hatalmas sikernek örvend.A játékgép verzió rengeteg lehetõsgek kínál, mini játékok, bónuszok hogy kellõképp szórakoztasson míg játszol. Nagyszerû és eredeti grafikával látták el a tekercseket. Az 5 tekercsen húsz különbözõ nyerési sor kombináció van, hatalmas esély a nyereményre.

 

 

A játék nagyon szórakoztató mindenki számára, nem csak olyanoknak akik már ismerik az okostelefonjukról vagy pc-jükrõl a játékot. Interaktív játék, a Zombi, napraforgó szétszortan is nyer, és a Pea Shooter is nagyszerû dolgokkal kecsegtet. A legjobb része a játéknak hogy a sok lehetõség és bónuszon segít hozzájutni a progresszív jackpothoz, szóval több órán át megtalálod a szórakozásod. Ne menj el túl hamar, mert Crazy Dave bármikormegjelenhet és biztos lehetsz benne a menetelõ zombik „mágikus lába” nyerõ állapotba forgatja neked a tekercseket.

A legtöbb funkció hosnló az átlagos online video nyerõgépekhez, de van két bónusz szimbólumunk, az egyes és hármas tekercsen, ezen kívül mindenképp figyeld az ötödik tekercset mert bónuszokat tudsz belõle szerezni. Mint például a Cherry bombot – ingyenes pörgetés, Zombi bónusz, Zen Garden bónusz, és Marigold pénznyeremény. A bónuszok nagyon jól fognak szórakoztatni, ezen kívül még hozzájárulnak a jackpotodhoz is.

Imádni fogod amikor megkapod a Cherry Bombot, és kapsz ingyenes pörgetéseket. Az ingyenes pörgetések száma nincs lekorlátozva. A fizetett tekercsek a zombik menetelése után fognak újra indulni, addig is élvezd az ingyenes pörgetéseket és a jackpotot. És ne felejtsd el, meg tudod ölni a zombikat, úgy hogy 3 jalapenot kapsz, mégpedig az egyes, hármas és ötös tekercskre.