A Pharaoh’s Fortune egy egyiptomi témájú játékautomata 5 tárcsával és további 10 fogadható payline-nal. A tétek tökéletesek mindazok számára, akik még csak belekóstolnak az online szerencsejáték világába, hiszen 1 pennytõl kezdõdnek és 10 fontnál végzõdnek. A játék kiváló azok számára, akik még csak most tanulják a játékautomaták mûködését és nem szeretnének sokat kockáztatni. Azoknak a veteránoknak is kitûnõ választás, akik olyan egyiptomi témájú játékot keresnek, aminek élvezetes bónuszjátékai és lenyûgözõ grafikája van.

Élvezd a számos bónuszjátékot, amit az ingyenes játék alatt aktiválhatsz! Ahhoz, hogy használhasd az ingyenes pörgetés funkciót, egyeznie kell három bónusz ingyenes pörgetés szimbólumnak bármelyik sorban az elsõ három tárcsán.

Majd elkezdõdik a móka a 30 felfedett csempével. Majd olyan csempéket kell kiválasztanod, amik különbözõ elnevezésû ingyenes pörgetéseket adnak, majd folytathatod a csempék kiválasztását, amíg a bónuszcsempét meg nem kapod. Különbözõ szorzókkal és folytatódó bónuszjátékokkal akár 999 ingyenes pörgetést is nyerhetsz egyetlen bónusz játék alatt!