A régi nagy kedvenc film, az Óz a nagy varázsló végre eljutott a játékgépek világáik és hatalmas rajongótábort gyüjtött maga köré. Nagyszerû játékélményt szerezhetsz, az ingyenes körökkel, a nagyon szépgrafikával.
Ez a játék egy teljesen új magasságokba emeli az internetes játékgépek élményét, a nagyszerû hangok, és a vizuális játékémény segítségével. Készülj fel olyan élményben lesz részed mint még soha, és egy régi klasszikussal is játszhatsz.

Rengeteg különbözõ lehetõséget rejt a játék, bonyolult lehet ezeket mind megérteni, anélkül hogy játszanál a játékkal. Miután játszottál a játékkal elõsször azt hiszed már mindent ismersz benne, aztán hirtelen megjelenik valami egészen új funkció vagy felfedezel a gyönyörû grafikából valami új elemet amit eddig még nem vettél észre. Készülj a kalandra, amig eljutsz a gazdagságig.

A 40 fajta fizetési sor, a 6 bónusz játék, nagyszerû lehetõséget rejt a nyerésre, és rengeteg jackpot lehetõséged is lesz. A grafika nagsyszerû na és a bónusz játékok, úgy fogod érezni mint ha Oz földjére léptél volna, és te magadnak kell megkeresned a varázslót.
Tényleg egyedi élménít nyújt ez a játékgép mindenki számára.

A bónusz játékoknagyszerû élményt rejtenek mint például: Winged Monkey, Glenda a Jó boszorkány, Kisértetjárta erdõ, Emerald City és a különbözõ ingyenes prögetések. A bónuszok hatására úgy érzed mintha több fajta játékkal is játszanál egyszerre, és megnövelik a nyerési esélyeidet is. Az egyik legnépszerûbb bónusz az Emerald City, ahogy különbözõ szimbólumokat kapsz, és kiválaszthatod melyiket kéred. Mindegyik fordul egyet, és megmutatja mennyit is nyerhetsz.

Játsz a világ egyik legnépszerûbb filmjébõl csinált játékkal az Óz a Nagy Varázslóval.Közbe szerezz jacpotot és nyerd meg a fõdijjat.