Az óceán titokzatos ura ismerős lehet Neptunusz vagy Poseidon néven, de a Lord of the Ocean játékban a feltűnése hatalmas készpénznyereményeket jelent! 5 orsó gördül úgy, mint a tenger hullámai, 10 lehetséges nyerő vonallal, amiken a tét terjedhet 1 pennytől akár 40 Fontig.

Rakjon ki 5 Lord of the Ocean szimbólumot az egyik ilyen vonalon, és kapjon egy masszív 5000x-es szorzót, a lehetséges jackpotot egy jó kis 250,000 Fontra növelve! A hableány ugyancsak értékes szövetséges, és más Lord of the Ocean szimbólummal együtt már 2 vonalon történő megjelenéssel is elkezd fizetni.

Három vagy több Kapu jelkép az online Lord of the Ocean játékban 10 ingyen pörgetéssel ajándékozza meg önt és egy 3 orsó pozíciót lefedő vad szimbólumot nyújt, ezzel növelve az ön nyerési esélyeit.

A Lord of the Ocean-ban kockára tehet minden nyereményt ha szerencsésnek érzi magát, a piros vagy fekete kártya kiválasztásával a dupla vagy semmi körben, megduplázva a nyereményeit. Gyűjtse be bármelyik nyereményt, vagy ismételje a folyamatot akár ötször, hogy duzzassza a kincsesláda tartalmát!

Válassza ki a tétet, amit meg szeretne játszani az egyes vonalakon. Utána, válassza ki a vonalat amire fogadni akar. Összesen 10 vonal van.

Kattintson a tét/sor „fel nyíl” és „le nyíl” gombokra, hogy növelje vagy csökkentse a vonalankénti tétet. Továbbá kattintson a vonal „fel” és „le” gombokra hogy kiválassza a vonalak számát, amiken játszani szeretne.

Miután kiválasztotta a vonalankénti téteket és a vonalakat amiken játszani akar, kattintson a PÖRGETÉS (SPIN) gombra a játék megkezdéséhez.

Bármelyik 3, 4 vagy 5 Kapu szimbólum beadja a 10 ingyen játékot, amit a jelenlegi vonalankénti téttel játszhat meg. Az ingyen játékot újra be lehet adni a bónusz körben. Az ön speciális kiterjedő vad szimbóluma hozzáad a nyereményhez, ha az ingyen játékban tűnik fel.