A Kleopátra nyerőgépek gyorsan a listák élére ugrott az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb nyerőgépes játékként, főleg az elődje miatt. A játéknak csodálatos grafikája és új hangjai vannak, amelyek órákig elszórakoztatnak téged.

A legnagyszerűbb funkció, amit hozzáadtak a játéhoz az az ingyenes pörgetési bónusz többször üt, ami több nyerést jelent! Minden egyes grafikai elem okosan lett megtervezve, hogy az első Kleopátra játékra emlékeztessen, csak annyira változtatták meg, hogy friss kinézetet és stílust adjon neki. Ha élvezed a sorozat első részét, akkor a második gyorsan meghódítja majd a szívedet és az új kedvenc nyerőgépeddé válik.

 

 

A Kleopátra nyerőgép egy 5 tekercses játékként lett megalkotva, amelynek akár 20 nyerési lehetőség vonala lehet. Ez a stílus hamar az új trendi stílussá vált a nyerési lehetőségek számának köszönhetően. A bónuszjátékok és körök úgy tűnik, hogy a nyerőgépes játékot játszó játékosok kedvéért lettek létrehozva a nagylelkű nyerési lehetőség miatt. Amikor megütöd a logót a Kleopátra nyerőgépes játékban, automatikusan megduplázza bármelyik nyerő sort. De a bónusz játék még édesebbé válik, amikor feloldod. A bónusz feloldásához három szétszórt Szfinx szimbólumot kell megütnöd, majd pedig három doboz jön elő és lehetőséged lesz választani egyet, amely akár 50 ingyenes pörgetést is hozhat!