Nagyon jó játék, szines és gyönyörû szimbólumokkal, a Just Jewels több óriág lefoglal. Hatalmas a jackpot, ami csak rád vár, szerezd meg az összes jutalmat a pénzesõt, legyen szerencséd. 5 darab tekercs, 10 különbözõ fizetõ sor. A legfontosabb hogy elég gyémántot szerezz. Minnél több gyémántod van, annál több pénzt fogsz kapni. A játék 2010 ben jelent meg, a Greentube company által, akik méltán híresek a magas kifizetésû játékgépeikrõl.

 

 

Ez az online nyerõgép egyedi játékélménnyel rendelkezik, a kombinációk, a képernyõ mind két oldaláról indulhatnak. Ez hatalmas különbséget jelent a többi géppel szemben, akár balról jobbra is nyerhetsz. Vannak elszórt szimbólumok, és pénzszimbólum is, ezeket a többivel kombinálva hatalmas nyereményeket kaphatsz.

Ha három koronát összeszedsz bárhol aképernyõn, megnyerheted a jackpotot. Ha mind az öt jackpot szimbólumot vagyisa koronát összeszeded 50x es nyereményt kapsz azzal a téttel mint amivel elkezdtél játszani. A játékot a gyémánt nyerõgépnek is nevezik mert rengeteg fajta gyémántot összeszedhetsz, például a szív alakút amely hatalmas nyerési lehetõséget biztosít. Rengeteg fajta szimbólum van, mint a drágakövek, gyémántok, arany rögök, pénzjelek és pénz hegyek, és a legfontosabb a rikta korona.

Habár a játékban nincsennek bónusz körök, bármikor megduplázhatod a nyereményedet. Dönthetsz hogy megnyomod e a Gamble gombot , ami megduplázhatja pénzedet, vagy akár még többet is szerezhetsz. Ha szereted a csillogó szimbólumokat, mint a gyémántok és drágaköve, és szereted a szimpla nyerõgépeket, a Just Jewels számodra tökéletes lesz.