A Just Jewels Deluxe méltó a deluxe elnevezésre; mivel a Novomatic emberei valóban rászánták az idõt, hogy egy egyszerû 10 nyerõ soros játékot alkossanak remek grafikával, hangokkal és animációval. Önnek egy klasszikus játékgép szerez majd örömet modern nagy felbontású grafikával és hangokkal.

A Just Jewels Deluxe egy tökéletes név egy olyan szimbólumokkal rendelkezõ játéknak, mint pl. a Korona, Aranyrudak, Pénzkötegek és négy különféle drágakõ. Az elszórt szimbólumot az Euro jel képviseli és bármelyik másik szimbólumot helyettesíti. A szomszédos kifizetések csak a Koronával történnek meg. Nyerõ a kombináció, ha legalább három sorakozik baloldalt, középen és jobb oldalon.

Nincsenek bónusz funkciók, vad szimbólumok, ingyen pörgetések vagy szorzók ebben a játékban ami semmiség, mert a grafika és a hangzás tökéletesen helyettesíti a játék ezen szegmensét.

Hogyan játsszuk a Just Jewels Deluxe-t
A Just Jewels Deluxe egy elég egyértelmû játék az irányítást illetõen. Ki kell választania a nyerõ sorok számát amiket aktiválni akar (akár 10-et is megjátszhat) és a soronkénti téteket az orsók megpörgetéséhez. Az érme méretek 1-100-ig terjednek és a maximum tét 10 érme. Ha megtette a tétet, klikkeljen a „Start” gombra a kezdéshez. A jackpot önnek 5000 érmét jelent. Az $1-$100-ig terjedõ tartomány egy pörgetésre hatalmas, szóval mindenki megtalálja a neki megfelelõ összeget.