A Jurassic Park játékgéppel egy unalmas perced se lesz, végtelen szórakozás éskaland vár, minden megtalálható ebben a klasszikus három relés, egy soros gépben. Ha szereted a filmet, a játékot is imádni fogod. Vannak benne film bevágások, animációk, nagyszerû grafika és hangeffektek a filmbõl.

Csatlakozz a Jurassic Park világához és a gazdagok világához ezzel a játékgéppel.
A film rengeteg díjat nyert az Academy Awardstól, a nagyszerû vizuális és hangeffektei miatt, ez a játék ugyanezeket a nagyszerû minõségû audióvizuális elemeket tartalmazza, nagyszerû 3D-s technológiával karöltve. Több mint 200 fajta variációban nyerhetsz, rengeteg szimbólummal, és 5 bónusz kör opcióval. A játékban megtalálható a Tyrannosaurus Rex, a Velociraptor, a Brachiosaurus, a Triceratropsz és a Dilophosaurus. Mindegyik gyönynörûen kidolgozva, és nem kis nyereménnyel maga mögött.

 

 

A Jurassic Park egy klasszikus három relés játékgép, amely a legújabb technológiával készült, nagyszerû élményt bizotsít. Csak éld át az élményt és képzeld el ahogy morgás hallatszik mögülled, teljesen átérzed a kedvenc hõseid érzéseit. Csak egy pörgetésre vagy a jackpottól, de sietsz, hiszen a morgás egyre közelebb ér és egyre hangosabb lesz. Ez az élmény teszi tökéletessé ezt a játékgépet.

Ha egy gyors és innovativ játékgépet keresel, a Jurassic Park (az IGT-tõl) a tökéletes választás számodra. A Jurassic Park film alapján készült, és minden egyes pörgetés tökéletesen átadja a film hangulatát és élmény világát. A nagyszerû tájak, a hangulat, a kedvenc karaktereid, és a vizuális effektek mind a film hiteles másai.