Ha szereted a vígjátékokat, és szereted a Judge Dredd-et, ez a játékgép nagyszerû lesz számodra. A NextGen egy fantasztikusjátékgépet csinált, ami Judge Dreddet kiséri el útján. Judge Dreddrõl tudni kell hogy híres a törvénytiszteletérõl, és mindig megadjaa gonosznak azt ami jár. Nem szükséges letöltés, és bármilyen számítógépen elfut. Bármikor visszatérhetsz hiszen a böngészõbõl fut, vagy csak hagyd Dreddet had tegye a dolgát.

 

 

A játékgép 5 darab tekercses, 25 fizetõ kombinációval. Gyakorlatilag végtelen a nyerési esélyed, rengeteg lehetõségbõl választhatsz, hatalmas kifizetésekkel. A játéknagyszerû audió és vizuáéis efektekkel rendelkezik. Rengeteg különbözõ szimbólummaltalálkozhatsz. Eredeti kártyák és betûk, nagyszerû megvilágitással. A szimbólumokon feltünik Judge Dredd, és a kesztyûjeis, a fegyvere, és egyéb ikonok.

A Grafika, hang és animációk még nem minden. Rengeteg funkcióval találkozhatsz még, a játék idõd alatt. Különbözõ ritka szimbólumok, melyek még nagyobb nyerési esélyt biztosítanak. Vagy vannak tét szorzók is, bónusz játékok, ingyenes pörgetések. Segíts Judge Dreddnek,védd meg a pénzed.