A NetEntertainment büszkén jelenti be a forradalmi NetEntertainment Rocks sorozat 2. Részét – a Jimi Hendrix Online Nyerőgépet! Az egyetlen gitár mester, Jimi Hendrix kel életre a tárcsákon, a legújabb nyerőgépben.

Leírás

Ez a pszichedelikus játékgép a teljes Jimi Hendrix élményt nyújtja a játékosoknak, visszavíve őket az időben, mikor Jimi örökre megváltoztatta, hogyan is játszanak a gitáron. A Jimi Hendrix Online Nyerőgép egy 5 tárcsás, 3 soros, 20 nyerővonalas video nyerőgép Újrapörgetésekkel, Vad cserékkel, Vad átalakulásokkal, és egy Válassz és Kattints funkcióval, ahol Ingyenes Pörgetéseket vagy érméket nyerhetsz. A játék szimbólumai között megtalálhatóak bakelitlemezek, gitárok, békejelek, és néhány szabványos nyerőgépszimbólum. Természetesen Jimi maga is megjelenik, mind Vad szimbólumként, mind Széttörtként, ezek mindegyike jövedelmező a játékosok számára. Több Hendrix számot meg is lehet hallgatni, mint például a Voodoo Child és a Purple Haze.

Jimi Hendrix

 
A Red Guitar Újrapörgetés és a Purple Haze funkció a játékosokat a játék során az összes pörgetésnél izgalomban tartja. Továbbá, a Válassz és Kattints játék által a játékosok érmét, vagy 3 különböző típusú, Hendrix klasszikusok után elnevezett Pörgetést nyerhetnek.