Ez a játék valóban egy másik bolygóra való! Ami önnek is egyből az idegen világiasságot sugallja, az a hibátlan megjelenés. A grafika, amit kiemel a letisztult felület és a gyönyörű szimbólumok egyszerűen lenyûgözõ. Mindezek mellett a zene és a hangeffektek is pont tökéletesek. Valóban semmi kívánni valót nem hagy maga után az, ahogy ez a játék összeáll.

 

Unibet kaszinó Magyar nyelvű oldal+ 1.500 Ft ingyenes játék a StarBurst nyerőgépen (csak mobilon)Játssz most!

 

 

A kitűnő megjelenést kiegészíti az elképesztő játékmenet. Minden folyékonyan történik és a játék két egyedi jellemzője – a terjeszkedő vad és a kétutas nyerés – látszólag éppen elég nüánszot ad hozzá anélkül, hogy túlzásba vinné az összetettséget. A StarBurst egy igazi csemege a játékos minden érzékszervének!

Amint felcsatolta a sisakot és felvette a szkafandert, a következő feladata az lesz, hogy megtegye a tétet. Mikor ez megvan, klikkeljen a nagy zöld gombra a felület alsó részén, hogy az orsók elkezdjenek pörögni. Vagy, ráklikkelhet a „max bet” gombra, hogy megpörgesse az orsókat a maximális számú nyerő sorral és téttel, az éppen aktív érme szintjével.

A Starbust játék űrbéli világával a nyeremény mindkét módon megjön és a vadak terjednek. Pontosabban, ha a StarBurst vad ikon megjelenik a második, harmadik vagy negyedik orsón, akkor kiterjed és lefedi az egész orsót. Továbbá, ha ez megtörténik, akkor aktivál még egy pörgetést, miközben a vad ott marad ahol volt. Ez akár 10-szer is megtörténhet.