Ha ön a vámpírok, mókás történetek es romantikus helyzetek rajongója, akkor az Immortal Romance a tökéletes pénzbedobós játékgép amit alkalmanként órákig élvezhet. A játék négy külön karakter nevén alapul: Amber, Sarah, Troy és Michael; mindegyiküknek külön egyedi része van a történetben. Talán emlékeztetheti önt egy könyv- és filmsorozatra ami kultusz szerû rajongókra tett szert az elmúlt pár évben.

 A játék 5 orsóval rendelkezik, rajtuk kreatív szimbólumokkal, köztük egy hatalmas bronz oroszlán kopogtató, egy vámpírnak való vár és számos betû és szám szimbólum. A játék alkotója, a Microgaming 243 lehetõséget helyezett el benne a nyerésre. Nem semmi esély arra, hogy eltaláljuk a jackpotot és növeljük azokat a bizonyos krediteket!

 

 A vad szimbólum az Immortal Romance logó, ami helyettesít minden más jelképet az adott orsón; ez növeli annak valószínûségét, hogy ön nagyot kaszál. Az automatában van még egy „vad vágy” jellemzõ is, ami mind az öt orsót megõrjíti, tehát számítson egy nagy nyereményre ha szerencséje van megtapasztalni. Amikor három, négy vagy öt oroszlános elszórt jelet kap, aktiválja az ingyen pörgetéses bónusz kört. Minden vámpírért amit a bónusz kör folyamán kiszabadít, különbözõ jutalmakat kaphat. Például Amber 10 ingyen pörgetést és 5-szörös szorzót ad. Troy 15 ingyen pörgetést ad és akár 6x-os szorzót véletlenszerûen. Michael 20 ingyen pörgetéssel, benne guruló orsókkal és akár 5x-ös szorzóval jutalmazza. De amikor Sarah-t szabadítja ki, 25 ingyen pörgetést és egyéb nagyszerû dolgot ad az ingyen játék közben, amit a saját szemével kell látnia!

 Az Immortal Romance játékot nagyon könnyû megtanulni játszani, mint a legtöbb egyéb online automatát. Hogy több érmét tegyen meg, egyszerûen csak rá kell kattintania az érme gombra. A sötét vámpírkaland megkezdéséhez csak kattintson a pörgetésre és máris magával ragadja a Halhatatlan Románc.