A Harry Trotter egy érdekes és élvezetes játék amely a Harry Potter híres varázslatos világán alapul ámde itt Harry a hízott disznó kalandjait követjük. A Harry Trotter játékautomata játék megvan töltve mágikus italokkal és kreatív szimbolikus betükkel amelyik idézik annak a mágikus világnak a a hangulatát.
A játék tartalmaz továbbá néhány bónusz játékot amelyek elfoglalnak majd és továbbnyújtják a játékidõdet. Három bónusz játék ad a Harry Trotter a játékosainak. Az elsõ a mágikus pálya bónusz játék amelyik akkor válik elérhetõvi ha kijön a 3 szétszórt bónusz szimbólum melyek 1,3 vagy 5.

 

 

Az elsõ bónusz háték a mágikus tükörkerék amelyik bizonyos mennyiségû ingyen tekerést biztosítanak a kibõvített keréken. A másik bónusz játék a a mágia útvonala amely egy táblajáték. Kockadobással kezdesz amely lehetõvé teszi számodra hogy végig menj az útvonalon amelyen sokszorozókat találhatsz.

A játék végén olyan szinten vagy megjutalmazva amennyi ideig képes voltál az útvonalon maradni, majd azt megszorozzuk az összeszedett szorzókkal. A harmadik bónusz játék sikítás vagy nem sikítás nevû játék. Itt kiválasztasz egy könyvet amelyben pénznyeremény található, ezután kiválasztasz egy sikítót hogy elfogadja-e a pénzt vagy nem és ha nem akkor õ választ egy újabb pénznyereményt.