A Gyümölcsbolt egy huncut és színes nyerőgépes játék, amely lökött gyümölcsökön alapul, amelyeket személyiség mellett szemekkel és egy szájjal ruháztak fel. A szimbólumokat okosan tervezték meg a különböző gyümölcsök kiválasztásával majd megadott betűvel és számmal ellátott testtel, így tehát egy régi, ismerős szimbólum kereszteződik egy new age rajzfilm szimbólummal, amely jókedvre derít majd téged. Néhány egyéb szimbólum magában foglalja a Gyümölcsbolt logót, a 7-es aranyszámot, az aranycsillagot, sárgaréz kulcsot és egy válassz egy nyerést szimbólumot a ferde bónusz funkcióért.

 

 

Az első bónusz funkció a Szuper 7 bónusz és ahhoz, hogy ezt aktiválhasd, három 7-est kell kapnod a középső három tekercsben. Majd felugrik egy ábra és összevissza ugrál az összes 7-es és lehetőséged lesz egyet választani közülük. Minden 7-es más-más nyereményt kínál, némelyik szorzót, másik pedig krediteket. A második bónuszjáték az Őrült Csík Bónusz funkció. Ennek aktiválásához 3,4 vagy 5 szétszórt kulcsnak kell lennie a tekercsben. Majd új tekercsek jelennek meg és pörgetni kell az új szimbólumokért, amik így egy szimbólum mátrixot adnak ki.

Amint felhalmozol egy teljes sornyi szimbólumot, krediteket nyersz. A harmadik bónuszjáték a Loccsanás bónusz, amely akkor aktiválódik, amikor 3,4 vagy 5 loccsanás szimbólum jön ki a tekercseknél. Ezután választhatsz egy loccsanás szimbólumot, majd felfedik a szorzót.