Ha ön a szellemirtók nagy rajongója és arról álmodozott, hogy önmaga is elkapja a szellemeket, akkor a Ghostbusters játégép egy remek játék arra, hogy valóra váltsa ezt az álmot. Ez egy akciódús játékgép, sok bónusz játékkal, vicces grafikával, bugyuta viccekkel és izgalmas hangokkal, amik játékban tartják majd önt is órákig minden alkalommal.

A Ghostbusters játékautomata egyik legélvezetesebb része az egyedi szimbólumkészlet, ami az orsókon felbukkan. A beépített szimbólumok a szellempukkantók, a szereplõk karakterei, a szellemjárgány és más mókás tárgyak a filmbõl. Kirobbanó élményben lesz része mikor újra éli a kedvenc pillanatait a filmbõl, miközben egy netes kaszinóban játszik egy játékautomatával.

A Ghostbusters játékgép legjobb funkciói a mókás bónusz játékok amiket beépítettek. Két bónusz játékot van esélye aktiválni. Az elsõ a báltermi garázda bónusz játéka. Az aktiválásához két bónusz szimbólumot kell beadni bárhol a második és harmadik orsón és egy ragacs bónusz szimbólumot a negyedik orsón. A játékban lehetõsége van leadni öt protonágyú lövést hogy remélhetõleg leleplezzen hat szellemet a teremben. Mndig mikor egy szellem lebukik, ön készpénzt nyer. A második játék a Stay Puft bónusz játék. Ezen játék aktiválásához két bónusz szimbólumot kell beadni a második és harmadik orsóra és egy Stay Puft szimbólumot a negyedik orsóra. Ekkor nyolc ingyen pörgetést ad be 40 vonalon, így a várható nyeremény hatalmas.