Ez a népszerû játékgép már 2006 óta elérhetõ és rengeteg rajongval rendelkezik. Szeretnél csobbanni egy jót, tengeri élõlényekkel, klasszikus szimbólumokkal, akkor a legjobb választás a Dolhpins Pearl. Egyedi hangok, és háttérzene, ami azonnal magához vonz. Nagyszerû animált szimbólumok, amelyek pedig még jobbá teszik a játékot.

Különleges szimbólumok például a gyémánt, a delfinek, a tengeri halak, ráják, rákok, korona hal, tengeri csikó, és a kedvenc szimbólumok, mint az A, 10, J , Q és a K. Az egyik legnyomósabb indok amiért sokan játszanak ezel a játékkal az az egyszerû de nagyon nagyon élvezetes játékélmény. Animált nyeremények is hatalmas élményt nyújtanak. A halak táncát imádni fogod ebben a tengeralatti világban.

A fõ cél hogy három gyöngyöt összeszedj egy képernyõre, abban az esetben 15 ingyenes pörgetést kapsz, nem úgy mint a többi játékban ahol csak 10 et kapnál, még több esély a nyereményre. A játék akár meg is duplázhatja a nyereményede. Kattints a Gamble vagy Double gombra, akár megduplázhatod a teljes pénzedet. 9 sorból választhatsz, akár 1 téttel vagy 100 al is, ha nagypályás játékos lennél esetleg.