Kezdjen el játszani ezzel a sötét hangulatú géppel úgy, hogy kiválasztja Batmant vagy a Jokert. Ez egy fontos döntés, mert a játékélmény igazán egyedi módon változik attól függõen, hogy melyiket választja. A lehetõség, hogy szolgálja és védje a sötét lovagot vagy pedig színtiszta pusztítást és káoszt okozzon teljesen az ön döntése, de bármelyik egy jó játékélményt nyújt, amit órákig élvezhet. Legtöbbünk számára egyértelmûen egy kedvenc szuperhõs volt miközben felnõttünk, tehát mi is lehetne jobb az emlékek felidézésére, mint egy játék a Batman játékgéppel?

A Batman: Sötét lovag játék egy öt tárcsás, és százötven érmés nyerőautomata.

Kétszáznegyven mindig engedélyezett fizetési vonallal
A Wild Szimbólum minden más szimbólumot helyettesit
A speciális wild szimbólum amely csak a harmadik tárcsán jelenik meg
A scatter szimbólum az ingyen pörgetést aktiválja amikor legalább 3 tárcsán megjelenik
„Fight mode” – véletlenszerűen aktiválódik bármilyen pörgetésen , ingyen pörgetést nyerhet

Élvezze a minõségi grafikát, az õrült hangeffekteket és a bónusz játékokat amik igazán gyorsan meg tudják tölteni a bankszámláját, ha sikerül beadnia a megfelelõ funkciókat.

Ha ön Jokerként játszik, az elsõ bónusz játék amit aktiválhat a káosz ügynökei bónusz kör, amiben lehetõsége van 12 maszk közül választani és mosolyt csalni az arcukra. Minden maszk nyereményt ad vissza és ezek a nyeremények nõnek minden lelplezett maszkkal. Ha Batmanként kezd el játszani, megkaphatja a szonár bónusz játékot, amiben esélye van megnézni a denevérbarlangot és ott kiválasztani 6-ot a 12 dobozból, amik a nyereményt rejtik. Amikor a dobozok elkezdenek egyezni, a bónusz játék véget ér. Van továbbá egy univerzális bónusz játék, a bûvészkedés, amiben a Joker kártyái arccal lefelé vannak és ön felfordíthat amennyit tud és a lehetõ legtöbb arc kártyát kell megtalálnia. Hogy belekezdjen Gotham város védelmébe vagy pusztításába, kattintson a pörgetés (spin) gombra.