A legenda elmeséli a félelmet nemismerõ lány eljövetelét aki megfékez egy szörnyû járványt amely többévszázadok óta tart: Sárkányok. Rabcatnak 5 kerekes prémium videóautomatái vannak amelyeket 2irányú játékvonalakkal és egyedi interaktív berendezésekkel biztosít. Vadászd le az õsi tûzköpõ lényeket hogy bebocsájtást nyerj a legendás sárkánybarlangba. Csatlakozz a kalandba és légy felkészülve a több mint 1000 fokos hõmérsékletre.

 

 

A Sárkányok mítosza egy kalandos utazása a bátor lánynak aki magára vállalta a sárkányok 4 legnagyobbikát és elindul a veszélyes helyre ahol azelõtt még senki sem járt. Ha minden sárkány legyõztetett akkor azonnali jutalmat kapsz.
A játék mégérdekesebbé válik ha aktiválódik egyszerre 3 vagy annál több szimbólum, ezek ingyen görgetést is biztosítanak. A játéknak eben a fázisában minden aktív játékvonal mûködik mindkét irányba ezáltal feljavított nyereségi lehetõséget biztosítva.

Ez még nem minden, Egyetlen bónusz szimbólummal is eltudsz jutni a legendás sárkányok barlangjába, ahol stratégikusan kell felépítened 2 biztosított vad szimbólumig a második és negyedik keréken hogy hatalmasat kaszálj. Természetesen ugyanitt tudsz nyerni további ingyen görgetéseket is.
A sárkányok legendája a Rabcat játékfejlesztésnek és vizuális produkcióonak a csúcsa. Ez a prémium játékgép játékot a matematika karakterizáltsága jellemzi. Egy stílusos mesés megjelenítés és érzés biztosítja a nagypiaci érdeklõdést.