Oldal szerkesztése

Cím hozzáadásaA rózsaszín párduc

Ha nagy rajongója vagy az eredeti képregénynek, sorozatnak és filmsorozatnak melyek a rózsaszín párducon alapultak, akkor ez a játékgép játék órákig el fog szórakoztatni. Hamar megszokod a fejlett ám mégis lágy grafikát és vicces hanghatásokat amelyek megtalálhatóak a játékban. A Rózsaszín párduc barátod végig ott lesz a képernyõ baloldalán és biztosítja neked hogy mindig továbbjátsz és nagyot kaszálj.

 

 

Gyakran fogja elõvenni a rózsaszín extra vad kártyájit aholis meggyújtja a dinamitját és elszabadít néhány extra vad kártyát a játékgépben. A játékban még megtalálható a „törd fel a rózsaszín kódot” bónusz játék amelyik véletlenszerûen válik elérhetõvé. Eme játékban kapsz 10 széfet melyek véletlenszerûen fognak kinyílni a mi szõrös rózsaszín barátunk segítsége által. Vagy bónusz ingyen tekeréseket kapsz vagy pedig terejszkedõ vad szimbólumokat a harmadik keréken. Egy másik vicces bónusz játék is van amelyiket te tudsz elindítani. Ekkor egy kisemberrel tudsz játszani aki számokat fest a falra rózsaszín és kék színben, és a te nyereményed a rózsaszín számok összessége amelyek hamar összeadódnak egy hatalmas összeggé.

Van még egy 3. bónusz játék is amely a rózsaszín útvonal elnevezést kapta. A játékban Clouseau ügynök nyomozását követhetjük végig aki lábnyomokra talált melyek sejtése szerint elvezetik a lopott gyémántokhoz. Minden egyes lábnyomért pénznyereményt,szorzót vagy ingyen tekerés a jutalmad.