Általános
A Quasar Gaming egy viszonylag új netes kaszinó, ami 2011 novemberében indult. Azóta arra törekedett, hogy a legjobb minőséget nyújtsa a netes kaszinójáték terén és hamar bizonyítottak is az online kaszinó közösségben, mint az egyik legjobb egyszerű és kényelmes játékfelület a  piacon. Netes kaszinójátékok és videó pénzbedobósok tucatjai választhatók, amik bónusz köröket  és jackpotokat kínálnak. Nem elég hogy eredeti stílusú videó játékgépeket kínálnak, de lehetőség van náluk videó módban pókert és más mulatságos asztali játékot is játszani, ami  több órányi jókedvet jelent.

Szoftver
A platform amit a Quasar Gaming alkalmaz az egyik legmegbízhatóbb névvel bír a szoftverek terén, a Novomatic. Habár ez a szoftvercég nem túl közismert a netes kaszinójáték iparban;  hamar elnyerte a játékosok és rajongók szívét a mókás kaszinójátékok változatos gyűjteményével és a részletekre való odafigyeléssel minden egyes játékban. A Quasar Gaming egy telepítés nélküli játék; tehát egyáltalán nem kell semmilyen szoftver letöltése miatt aggódni. Önnek  mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot és elintézi az első letétet a netes  kaszinóban történő játékhoz.

A Quasar Gaming által kínált játékok könnyedén felveszik a versenyt a nagyobb netes kaszinókkal, de a Novomatic-kal 38 új exkluzív játékot is kínálnak, többek közt videó pókert, videó félkarút és asztali játékokat. Megtalálhatja továbbá az összes kedvenc játékát is, mint a Sizzling Hot Deluxe, Dolphin’s Pearl Deluxe és Book of Ra Deluxe.

Bónuszok
A Quasar Gaming versenyképes a bónusz ajánlatával és a folyamatos játékra ösztönző programokkal a felületükön. Van náluk egy 100%-os letéttel megegyező üdvözlő bónusz amikor ön feliratkozik, ami 300 Euróig ingyenes. Miután a fogadási feltételek teljesülnek, ön elérheti  az üdvözlő bónuszt akár 300 Eurót, ami teljesen ingyen volt. A vaskos üdvözlő bónusz mellé egy akár 50%-os bónuszt is adnak a második letétre, ami 300 Euró összegű letétig terjedhet.

A  Quasar Gaming kínál még egyéb heti, havi és negyedéves promóciókat is, és mindig frissítik a  weboldalukat ha egy új akciót indítanak. Ezek jellemzően magas értéket képviselnek, szóval ne hagyja ki ha elérhetővé válnak!

Ha ön a Novomatic termékeinek híve és kedvét leli az exkluzív tartalomban amit csak egyetlen  netes kaszinóban találhat meg, akkor a Quasar Gaming egy kiváló választás önnek. Több mint 9 különböző nyelv közül választhat a játékhoz, tehát ez lehetővé teszi a különböző nyelvű  játékosoknak hogy határok nélkül élvezzék a kaszinójátékokat. Egy nagyon könnyen használható és érthető felületet használnak, amivel ön is hamar megbarátkozik amint használni kezdi a  navigációt és megérti a kereső képességeit hogy megtalálja a kedvenc játékát.

Összességében ez  egy nagyon barátságos oldal, sok népszerű és exkluzív játékot nyújtanak és egy zsíros üdvözlő  bónuszt is, hogy belevágjon. Kezdjen el játszani ma, hogy megkapja a 300 Eurós letét azonos bónuszt teljesen ingyen!