A Lucky Lady’s Charm az egyik legnépszerûbb online játéggép 2003 óta. Az elindítása óta hatalmas népszerûségnek örvend, és egy egész kultúra köré épült, senki se tud kihabarodni Lady Luckból, és az õ vonzó nyereményekkel teli táskájából amit a játékosoknak ajánl. Novomatic gépek tartalmazták még a Cool FIre 1 szoftver kiadásakor a játékot.

Három évvel az indítása után a játék mindenhol megtalálható volt a játégképek világában, az új verziót 2010 ben készítették el.

 

<- Klikkelj ide ha elfogyott a zseton
 

Amikor végre elkezdesz játszani, megérted hogy miért is ez az egyik legnépszerûbb játékgép a felhozatalban. Ez a legjátszottabb online játékgép a világon, a hatalmas nyeremények, és bónuszok miatt. A játék gép hangulata a régi kaszinók hangulatára emlékeztet.

Megtanulni a játékot nagyon egyszerû és nincs tanulási idõszak. A maximális tét soronként 100, a minimális pedig 1. Eldöntheted hogy okosan és lassan játszól, vagy nagymenõként sokkal. 9 sorbólválaszthatsz, a 9 soros játékokat mindig ajánlanánk hiszen sokkal nagyobb esélyel nyerhetsz. Miután kiválasztod mennyit is szeretnél feltenni, és hány sorra, csak kattints a start/spin gombra hogy megpörgesd a szerencsét. Az egész nyereményedet megduplázhatod a Gambling gombal.